• Publicerat 20 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Djurgården gick miste om Vidar Örn Kjartansson – anfallaren valde till slut rivalen Hammarby. 
– Det är klart att vi jobbade på det och har haft kontakt, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Expressen. 

Djurgården har inte legat på latsidan under vinterfönstret. Spelare som Astrit Ajdarevic och Mohamed Buya Turay har anslutit till klubben. Ett namn som Blåränderna dock gick miste om var den isländske anfallaren Vidar Örn Kjartansson som valde rivalen Hammarby.

– Det är klart att vi jobbade på det och har haft kontakt. Jag kan bekräfta att vi haft kontakt med Kjartanssons klubb och ibland är det rätt svårt med övergångar. Ibland blir det inget fast att man pratar, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Expressen.

Sportchefen medger nu att det kan bli tal om ytterligare förstärkningar till truppen.

– Vi får titta på det, säger Andersson till tidningen och fortsätter:

– Vi är stolta över de spelarna vi har och det finns en härlig kemi i spelartruppen. Den kommer att räcka långt. Samtidigt stänger transferfönstret fjärde april och det är mycket möjligt att det kan ansluta någon spelare in och ut.