• Publicerat 20 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

BK Häckens stjärnskott Daleho Irandust har tampats med skadeproblem under försäsongen. Nu kan mittfältaren snart vara tillbaka. 
– Jag räknar med att kunna åka med ned till Malmö i premiären, säger 20-åringen till GP.

Daleho Irandust stod för en imponerande säsong i BK Häcken vilket resulterade i att han fick följa med till Qatar på den årliga svenska januariturnén. Väl tillbaka i klubblaget har en inflammation i symfysen satt stopp för mittfältaren som missat alla Häckens matcher i Svenska cupen.

Hisingslaget har dock klarat sig bra utan sin diamant. Laget har imponerat stort på försäsongen och slog som bekant ut Djurgården i den första semifinalen i Svenska cupen. Den första april beger sig klubben till Malmö för spel mot MFF på bortaplan i den allsvenska premiären. Då räknar Irandust med att vara tillbaka.

– Jag räknar med att kunna åka med ned till Malmö, säger han till GP.

Sjukgymnasten Patrik Ghazarian bekräftar bilden.

– Det är målet och fullt möjligt i premiären, säger han till GP.