• Publicerat 16 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

IFK Göteborg är nederlagstippade inför den kommande säsongen, nu ger resultaten sken för det också. Först en 2-0-förlust mot Falkenberg och i dag fick laget nöja sig med ett kryss i bortamötet mot Varberg.
– Vi ska vinna en sådan här match, det ska vi, säger Andre Calisir till GP.

IFK Göteborg fortsätter att hacka, senast blev det förlust mot Falkenberg med 2-0. I dag mötte Blåvitt Varberg och då lyckades laget bara gneta till sig ett kryss.

Det var annars Varberg som inledde bäst, men hemmalaget lyckades inte förvalta sitt spelövertag i den första halvleken. 1-0-målet skulle istället falla i den andra halvleken när Robin Book snodde bollen av Junes Barney och spelade fram Astrit Seljmani som satte 1-0 bakom en maktlös Giannis Anestis.

Den ledningen stod sig inte särskilt länge utan Blåvitt kunde fyra minuter senare kvittera via en frispark inprickad utav Giorgi Charaisjvili. Varberg-försvararen Sebastian Möller som var upphovsman till frisparken blev utvisad i samma sekvens.

Det blev inga fler mål i matchen utan slutresultatet skrevs till 1-1.

– Vi försöker ju utvecklas hela tiden. Sedan tycker jag det kändes bättre i andra halvlek, just hur vi kunde läsa och styra spela bättre. Men vi ska vinna en sådan här match, det ska vi, säger Andre Calisir till GP.

Blåvitt kommer att genrepa inför den allsvenska premiären i nästa vecka mot Örgryte.