Foto: Bildbyrån

Stefan Silva har varit utanför träning med AIK – efter vad som uppgetts vara en konflikt med Rikard Norling så har anfallaren förpassats till träning med Vasalund. Men nu meddelar AIK att allt är utrett. Silva är tillbaka i träning:
– Jag önskar inget annat än att vara tillbaka på Karlberg, säger Silva till AIK:s hemsida.

Stefan Silva har återupptagit träning med AIK. Det meddelar klubben på sin hemsida. Det har förekommit uppgifter om att Silva varit besviken över utebliven speltid i cupmötet med Jönköpings Södra i februari. Anledningen har ännu inte kommenterats av AIK.

Hur som helst så ska det nu vara utrett. AIK skriver på sin hemsida att Silva åter är i träning och att man inte ämnar kommentera det hela ytterligare utöver den artikel man nu lagt upp på hemsidan.

– Jag önskar inget annat än att vara tillbaka på Karlberg. Jag är uppriktigt ledsen över mitt sätt att hantera vad jag upplevde som en motgång, men med motgångar så lär man sig också nya saker om sig själv och jag kommer göra mer än någonsin för att bidra till AIK:s fortsatta framgång, säger Stefan Silva till hemsidan.

AIK:s sportchef Björn Wesström:

– Det är viktigt att vi har normer för vad som är rätt och fel beteenden i vår vardagliga verksamhet. Stefan har påvisat bra insikter i sin reflektion över hans uppstart för 2019. Det gör att vi nu fattat beslutet att vi tillsammans åter ska verka tillsammans för AIK:s bästa.