• Publicerat 14 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Vidar Örn Kjartansson uppges klar för Hammarby – samtidigt kan Nikola Djurdjic lämna klubben. Zlatans klubb La Galaxy kan bli nästa destination för den serbiske anfallaren. 

Hammarby uppges ha gjort klart med Vidar Örn Kjartansson. Enligt Expressen så är det klart med ett lån fram till 15 juli. Samma tidning uppger att Nikola Djurdjic är på väg bort – enligt Expressen så pågår förhandlingar mellan Bajen och LA Galaxy.

Det är skador i Galaxys anfall, där en viss Zlatan Ibrahimovic är borta på obestämd tid, som gör att man nu vill få in Djurdjic enligt tidningen.

Galaxy letar anfallare då även Ola Kamara sålts till kinesiska Shenzhen. Om förhandlingarna går i lås så reser Djurdjic till Los Angeles nästa vecka för att göra läkarundersökning och skriva på, enligt Expressen.