• Publicerat 13 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Vladimir Rodic får kritik – Hammarbys mittfältsstjärna imponerar inte på Mattias Lindström. Den tidigare HIF-mittfältaren är tveksam till Bajens stora fjolårsvärvning:
– Jag har Vladimir Rodic som ett stort frågetecken. Världens största frågetecken, säger Lindström i NordicBets podcast Ljugarbänken.

Vladimir Rodic kom till Hammarby i sommarfönstret i fjol, och i år blir första hela säsongen för den tidigare MFF-mittfältaren. Stora förväntningar på Rodic, men en som inte alls tror på montenegrinen är Mattias Lindström.

Den tidigare HIF-mittfältaren är numera tränare i Eskilsminne som mötte Hammarby i cupens gruppspel, och han är inte imponerad av Rodic. Lindström har en bakgrund med spel i Danmark och följer danska ligan. Rodic har inte varit bra där (i Randers och Silkeborg) och inte heller i Hammarby anser Lindström:

– Jag har Vladimir Rodic som ett stort frågetecken. Världens största frågetecken. Jag ska inte basera för mycket på cupspelet, men jag tycker att han visar dåliga tendenser som lagspelare och som karaktärsspelare. Jag ser ingenting som jag hade velat ha som tränare, säger Lindström i senaste avsnittet av NordicBets podcast Ljugarbänken.

– Det är klart att det inte är en dålig fotbollsspelare. Det är inte så jag menar, men jag tror att de blir bättre utan honom på planen. Jag tror att de som kommer att spela istället för honom kommer att vara bättre än honom. Han är värvad som en stjärnspelare och en startspelare, men jag tror inte att han kommer att vara det.