• Publicerat 13 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Erik Berg kom till Djurgården som en jättestjärna i somras, men har nu under vintern varit borta på grund av skada. I dag gjorde han sitt första fotbollspass för året och kommer nu med glädjande besked.
– Jag siktar absolut på att vara tillbaka till premiären, säger Berg till klubbens hemsida.

Det var i juni månad som Djurgården hämtade in tidigare landslagsspelaren Erik Johansson från FC Köpenhamn. Mittbacken, som mot Hammarby i början av september agerade mittfältare och svarade för tre målgivande passningar i derbysegern, har nu under vintern inte bara bytt efternamn till Berg – utan också missat försäsongen och Svenska cupen på grund av skada.

Först i dag gjorde han sitt första fotbollspass för året och Berg kommer nu med glädjande besked inför den allsvenska starten som är knappa tre veckor bort.

– Det kommer nog att ta ett par veckor för att komma tillbaka i full matchform men jag siktar absolut på att vara tillbaka till premiären, säger han till klubbens hemsida och berättar sedan om lättnaden att vara tillbaka på fotbollsplanen.

– Det känns väldigt skönt. Det här var första passet med boll så det var riktigt bra att få vara med laget och köra lite övningar.