• Publicerat 13 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Simon Kroons skadeelände fortsätter, nu ser han ut att missa hela våren 2019.  
– Jag har försonat mig med tanken att det kommer att ta lite längre tid än vad jag tänkt, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Simon Kroon anlände i somras till Östersund. Mittfältaren, som har ett förflutet i Malmö FF, hade stora förväntningar på sig. Dessvärre fick 25-åringen inte chans att leva upp till dessa på grund av stora skadeproblem under höstsäsongen. Det blev bara fyra framträdanden i allsvenskan.

Nu kommer nya mycket besynnerliga nyheter – ÖFK meddelar att Kroon förmodligen blir borta hela vårsäsongen 2019. Klubben rapporterar vidare att det handlar om en underkroppsskada.

– Jag har försonat mig med tanken att det kommer att ta lite längre tid än vad jag tänkt. Det är svårt att säga exakt datum när jag är tillbaka men förhoppningen är att jag ska vara tillbaka innan sommaruppehållet, säger Kroon till klubbens hemsida och fortsätter.

– Jag kör rehab-övningar, just nu kan jag inte belasta nederdelen så mycket. Men jag kommer att komma ut starkare efter det här.