• Publicerat 12 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Falkenberg fortsätter att värva – i dag plockades nyförvärv nummer sex in. Den ryske anfallaren Kirill Pogrebnyak ansluter till klubben som Bosman.
– Klubben har gjort bästa möjliga intryck på mig. Vi har en ljus framtid, säger spelaren till föreningens hemsida. 

Falkenberg meddelade i dag på sin officiella hemsida att Kirill Pogrebnyak är klar för klubben.
26-åringen ansluter som Bosman och kommer närmast från en sejour i ryska FC Baltika Kaliningrad. Anfallaren har skrivit på ett korttidskontrakt som sträcker sig över 2019.

Värt att nämna med Kirill är att han är lillebror till Pavel Pogrebnyak som bland annat representerat klubbar som Zenit St. Petersburg och Fulham.

– Efter en veckas träning med oss och matchen mot IFK Göteborg så var vi helt eniga om att Kirill var så intressant att vi fullföljde vårt erbjudande om kontrakt. Vi ser Kirill som en mycket spännande forward och hoppas att han kommer tillföra laget en hel del under året, säger sportchefen Håkan Nilsson till hemsidan.

Pogrebnyak ser framemot att testa lyckan utanför Rysslands gränser.

– Jag har väntat länge på att få pröva på spel i ett annat land i Europa och jag tror att allt kommer att bli bra i Falkenberg. Jag tycker att vi har ett bra lag med bra killar och spelare som håller bra standard. Klubben har gjort bästa möjliga intryck på mig. Vi har en ljus framtid, säger han.