• Publicerat 12 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Malmö FF:s stortalang Amel Mujanic står inför ett viktigt vägval i karriären.
– Jag har försökt kontakta sportchefen, Mr Daniel Andersson, men han svarar varken i telefon eller på mina sms. Det är mycket frustrerande, säger hans agent, den kroatiske gamle storspelaren Ivan Klasnic till Sportbladet. 

Amel Mujanic ses som ett av de största framtidslöftena inom Malmö FF. Mittfältaren har redan samlat på sig 17 pojk- och juniorlandskamper och tillhör just i detta nu MFF:s U19-lag, men chanser i a-laget har inte saknats.17-åringen fick exempelvis hänga med laget ner till Marbella på träningsläger och satt nu senaste på bänken i vinstmatchen borta mot Brentford.

– Amel trivs i Malmö och vill fajtas om en plats i a-truppen. Men får han inte en chans i laget måste vi hitta en annan lösning, säger hans agent Ivan Klasnic till Sportbladet.

Såväl Leeds som West Ham ska vara imponerade av Mujanic fotbollskunnande.

– Det finns intresse från andra länder än England också, poängterar Klasnic.

Allt är dock inte frid och fröjd.

– Jag har försökt kontakta sportchefen, Mr Andersson, men han svarar varken i telefon eller på mina sms. Det är mycket frustrerande. Jag får ju inte veta hur de tänker kring Amel. Jag spelade till och med ihop med Markus Rosenberg i Werder Bremen och vi har fortfarande kontakt, säger Klasnic.