• Publicerat 11 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Paulinho är avstängd mot Djurgården i Svenska cup-semifinalen, något Häcken vill få ändring på. Storstjärnans andra gula kort överklagas nu av Göteborgsklubben, något GP rapporterar om. 

Det var alldeles i slutet av Svenska cup-kvartsfinalen mellan Häcken och Gais som Paulinho fick syna sitt andra gula kort och visades därmed ut. Den påstådda filmningen var dock tveksam och kraftiga protester från Häcken som nu mister sin största stjärna mot Djurgården i semifinalen… eller?

För Häcken gör nämligen allt för att få brassen tillgänglig på lördag trots allt, detta genom att överklaga till disciplinnämnden över det gula kortet som är anledningen till att brassen nu är avstängd. Detta skriver GP.

– Det är onekligen två felaktiva beslut som drabbar oss – och Paulinho givetvis. Sedan är det inte självklart att han kan spela ändå, han blev skadad i den sista situationen och haltar. Vi får se, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till tidningen.