Eftersom uppenbarligen väldigt många utanför Manchester United vet vem och vad som är en tillräckligt bra tränare för Manchester United så vet jag vad Manchester United högst sannolikt vill.

Nämligen vinna matcher.

Men för alla tvivlare skulle Ole Gunnar Solskjaer kunna åka upp i luften och ta med sig månen tillbaka men ändå få kritik för att han inte gjorde på rätt sätt.

Norrmannen är säkert inte världens bästa tränare (hur man nu mäter det) men vad är det som säger att han inte är bäst för Man United?

Är det för att han aldrig bott i Spanien eller Italien?

Jag vet inte riktigt om den här debatten flödar lika hett någon annanstans än i Sverige, men eftersom vi oftast igår från den blågula ankdammen så låt oss få plaska kvar där.

För här har Ole Gunnar Solskjaer inte det lätt.

Först alla tvivel när han fick ta över efter kickade Jose Mourinho, sen ännu större tvivel när laget började vinna och vinna och vinna under ledning av Solskjaer…som om det hade varit bättre om de hade förlorat lite istället.

Det gick inte att ta miste på självgodheten i ”vad-var-det-jag-sa”-krönikor och ”där-ser-ni-själva”-expertcitaten när United fick stryk mot Paris Saint Germain på Old Trafford. I det närmast skadeglatt.

Där fick vi ju se att Ole Gunnar Solskjaer inte höll måttet. I en enda match.

Och när United smått mirakulöst vände på steken med ett B-lag och ett VAR-domslut i Paris så hette det istället att Solskjaer bara hade en jävla tur.

Och det hade han (och United) såklart, men vad mer kunde han göra än att ta laget vidare i Champions League?

Jag tror att Jose Mourinho hade varit lycklig över ”lite tur” de senaste två åren i samma klubb, även om han aldrig verkade lycklig över någonting – bortsett möjligen från sig egen förträfflighet.

Det verkar som om kritikerna har bestämt sig: Ole Gunnar Solskjaer är inte en tillräckligt bra tränare för Manchester United.

Är han inte?

Och vad är egentligen en ”bra tränare” på den här nivån, i den klubben?

Var det stridstuppar och självförhärligande män som van Gaal och Mourinho?

Med lång tid i tjänsten och med gamla meriter.

Men, visade det sig, en attityd som tydligt förkunnade att de själva tyckte de var viktigare än klubben, spelarna och resultaten.

Herregud, när det gick som sämst älskade Mourinho att greppa mikrofonen på presskonferenser för att rabbla upp hur många titlar han vunnit eller hur många gånger han tagit sina mångmiljardlag förbi gruppspel i Champions League.

Som om det hjälpte Manchester United där och då.

Det heter nu att Mauricio Pocchetino är den som borde få jobbet och jag har inga problem med det.

Han känns som ett fullgott namn i sammanhanget. Och det LÅTER bra (han har varit i  Spanien, dessutom).

Men är han bättre för Manchester United än vad Ole Gunnar Solskjaer är? Hur vet man det?

Det går förstås att säga att norrmannen inte visat något ny stor taktisk revolution sen han kom, hur man nu gör det på några veckor med en ärvd trupp?

Men spelarna älskar honom. Fansen likaså. Och de vinner matcher.

Vad måste man göra (eller ha gjort) för att bevisa att man är en ”bra tränare”?

Den bedårande (kanske den mest ödmjuka tränare jag träffat på den här nivån i i detta yrke), Claudio Ranieri, gjorde det helt omöjliga i Leicester och fick sen alltså sparken i Fulham på några månader och innan han checkade ut från sitt hotellrum i London så hade han blivit ny tränare för Roma.

Det säger en hel del om hur cynisk den forbollsvärlden är. Men också att ”bra tränare” inte alltid är lika ”bra” överallt.

Belackarna fnyser åt Solskjaers resultat i Cardiff och tränarjobbet i Molde är förstås inte värt ett skit.

Det betyder ju inte per automatik att norrbaggen inte kan vara lämpad för United. Kanske är han just exakt vad klubben behöver efter att ha misslyckats hitta rätt sen Sir Alex?

Och självklart spelar det roll att han ”kan” klubben, att han spelat där och under många år varit en del av tränarstaben, det är en merit som du inte bara kan vifta bort med att ”tänk om han ändå hade varti i Cesena”.

Lika självklart spelar det stor roll att han fått spelarna i dagens lag att tro på sig själva, att känna glädjen spira och att verkligen vilja spela för sin manager och sin klubb. Att ingen vill dra därifrån lika mycket som de ville fly från Mourinho.

Sitter du med världsspelare på din hand behöver du inte lära dom spela fotboll på högsta nivå, du behöver ”bara” få dom att fungera tillräckligt bra.

I det sammanhanget är Ole Gunnar Solskjaer bevisligen bättre än någon annan just nu.

I nuläget finns det ingenting som tyder på att någon annan skulle vara en ”bättre tränare”.

Åtminstone inte för Manchester United.