• Publicerat 8 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Elfsborg åkte ut Svenska cupen förra helgen efter förlust borta mot Djurgården. Under fredagen kom en liten tröst då Stefan Ishizaki prickade in 2-1 till boråsarna på stopptid i en träningsmatch mot Trelleborg.

Mot Djurgården i söndags var Elfsborg piskat att vinna för att gå vidare till Svenska cupens kvartsfinal. Trots ledning med 1-0 blev det inga poäng då Djurgården genom Dzenis Kozica prickade in 3-2 på stopptid.

Under fredagen spelade Elfsborg i stället träningsmatch mot Trelleborg, som åkte ur allsvenskan i höstas. Den här gången var det boråsarnas tur att sätta segermålet när klockan passerat 90 minuter, detta då Stefan Ishizaki satte 2-1 i 91:a minuten.

Samme Ishizaki spelade även fram Per Frick till dennes 1-0-mål i den första halvleken.