• Publicerat 8 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Sead Haksabaovic skadade sig i Svenska cupen-uttåget mot AFC Eskilstuna förra helgen. Nu var han tillbaka i Norrköpings träningsmatch mot Jönköpings Södra, men det hjälpte inte då smålänningarna överraskande vann med 2-1.

Det var förra helgen som AFC Eskilstuna tog sig till Svenska cupens kvartsfinal på IFK Norrköpings bekostnad, detta efter krysset på Östgötaporten lagen emellan.

Som om inte det vore nog skadade sig affischnamnet Sead Haksabanovic, men särskilt allvarligt visade det sig inte vara – för redan under fredagen fanns West Ham-lånet med i träningsmatchen mot Jönköpings Södra.

Överraskande nog var det superettanlaget som vann med 2-1 efter mål av Jetmir Haliti och Jakob Orlov. ”Peking” reducerade i matchens slutskede genom Rasmus Lauritsen, men närmare än så kom inte fjolårets allsvenska tabelltvåa.

Härnäst för Norrköping väntar träningsmatcher mot Malmö FF, Sarpsborg och Rosenborg innan allsvenskan kickar igång igen.