• Publicerat 6 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Sirius ville låna Johan Andersson från Djurgården – utan att betala en krona. Detta uppger UNT.
– Det kan jag inte kommentera, säger Sirius sportchef Ola Andersson till samma tidning.

Det var förra vintern som Djurgården värvade Johan Andersson från Sirius. Högerbacken skulle vara backup till Felix Beijmo, men när samme Bejmo såldes till Werder Bremen i juni var det tydligt att dåvarande tränaren Özcan Melkemichel inte hade förtroende för Andersson, som i stället valde att alternera mellan mittbackarna Jacob Une Larsson och Niklas Gunnarsson till höger i försvaret.

Inte heller nu ser Andersson ut att få så värst mycket speltid. Norrmannen Aslak Fonn Witry har värvats in för att ta över som högerback och nu uppger UNT att Sirius försökt låna tillbaka Andersson, men då utan att vilja betala en krona till Djurgården.

Tidningen skriver att Sirius varken ville betala något för att ha Andersson i sitt lag och inte heller punga ut med något för spelarens lön. Sirius sportchef Ola Andersson fåordig.

– Det kan jag inte kommentera, säger han.

Enligt UNT valde Djurgården att nobba Sirius erbjudande.