• Publicerat 5 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Det har ryktas om Jo Inge Berget i över en månads tid. Nu kan FotbollDirekt avslöja att den norske stjärnan bestämt sig för Malmö FF. Affären kommer att slutföras vilken dag som helst.

Malmö FF har haft bråda dagar. En vinter som ingen annan allsvensk konkurrent, från att ha varit uppe i smöret med Europa League-matcher mot en av Europas bästa klubbar och dessutom gjort det bra, har det sedan fortsatt med Svenska cupen här hemma och en mindre rolig verklighet.

En förlust mot Öster gjorde så att skåningarna blev utslagna redan i gruppspelet, en stor skräll förstås. Men Malmös ledning med sportchef Daniel Andersson i spetsen vilar uppenbarligen inte.
Nu kan FotbollDirekt avslöja att Jo Inge Berget gör comeback, den norske stjärnan har bestämt sig för en andra sejour i Sverige och det blir Malmö. Berget som varit arbetslös sedan han lämnade New York City. MFF och Berget är överens om ett flerårigt avtal som skrivs på när som helst.

Berget väntas presenteras idag eller imorgon enligt FotbollDirekts källor. Redan för en månad sedan avslöjade hans agent Jim Solbakken att MFF på allvar återigen fanns med i bilden kring Berget. Men att flera allsvenska klubbar också fanns med, men nu blir det alltså ytterligare en resa i Malmö för norrmannen.

OLA GUSTAVSSON & PEDER VENSETH