• Publicerat 4 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköpings försvarare Erik Lindell har varit utlånad till Degerfors i två säsonger. Nu blir det Degerfors permanent – Lindell lämnar Norrköping för Superettanklubben.

Erik Lindell har gjort två säsonger i Superettan för Degerfors – som utlånad från IFK Norrköping. Och det blir Degerfors också i fortsättningen för 23-åringen – nu meddelas att han lämnar Norrköping för värmlänningarna.

Degerfors meddelar på sin hemsida att man skrivit 1+2-årskontrakt med Erik Lindell. Klubbens huvudtränare Stefan Jacobsson är mycket glad över att få in Lindell till truppen:

– Lindell är en maskin skulle jag vilja säga, han är en optimal spelartyp för wingback med sin fysiska styrka, där han orkar springa i 95 minuter upp och ner mellan hörnflaggorna, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Han har under de två åren som han varit här tidigare bidragit med väldigt mycket bra kvalitativa saker, dels ett hårt jobb där ute på planen och har ju slagit ett och annat inlägg om man säger och han är användbar på båda kanterna.