• Publicerat 2 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Häcken vidare till Svenska cupens kvartsfinal efter att ha tagit tredje raka gruppspelssegern under lördagen, detta genom 1-0 hemma mot Brommapojkarna. Alexander Jeremejeff prickade in matchens enda mål med tio minuter kvar. 

Tre raka segrar. Häcken har onekligen imponerat i Svenska cupens gruppspel. 10-1 i målskillnad efter att ha slaktat såväl Brage som Rosengård och nu i avgörande gruppfinalen mot Brommapojkarna blev det visserligen inget nyss målkalas, men likväl ny viktoria.

Med tio minuter kvar utnyttjade Häcken slarv hos superettanlaget och Nasiru Mohammed spelade fram Alexander Jeremejeff som placerade in 1-0, vilket matchen också slutade.

Övriga resultat i Svenska cupen under lördagen:

AIK-Örgryte 1-0
Jönköpings Södra-Norrby 1-0
Norrköping-AFC Eskilstuna 1-1
Värnamo-Assyriska Turabdin 3-4
Degerfors-Öster 1-3
Malmö-Falkenberg 2-0