• Publicerat 2 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

En svag första halvlek på Friends Arena av AIK mot Örgryte. 0-0 i paus och Anton Salétros allt annat än nöjd.
– Vi letar fortfarande efter formen, säger han till Cmore.

1-0 mot Jönköpings Södra i Svenska cup-premiären, 1-1 mot Norrby förra helgen. Det har inte sprudlat om AIK så här långt 2019 och hemma mot Örgryte under lördagen visade svenska mästarna heller inga sambatakter offensivt i den första halvleken.

0-0 i paus och få farligheter framåt. Anton Salétros långt ifrån nöjd.

– Vi har svårt att komma till målchanser. Vi rullar och rullar, men vi måste få in bollen och göra det bättre i sista passningen. Vi letar fortfarande efter formen. Vi har många nya spelare och vi försöker skapa något nytt. Vi vill mycket mer än vad vi hittills fått ut, säger mittfältaren till Cmore.

Örgrytes lagkapten Jakob Lindström om den första halvleken:

– Jobbigt, vi springer och springer. Vi håller ihop det ganska bra men vi måste vara mer lugna. Vi har lite för stor respekt för AIK.