• Publicerat 28 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Stefan Silva ryktas lämna AIK efter en tid i föreningen som kantats av stora skadeproblem. En av klubbarna som sagts vara intresserade är Sirius.
– Han kommer troligtvis inte att spela i Sirius eftersom vi inte har någon ekonomi för det, det finns ingen budget för att ta in en spelare för, säger sportchefen Ola Andersson till UNT.

Stefan Silva har inte fått ut all sin potential i AIK-tröjan sedan han anlände för drygt ett år sedan. Skador har varit ett stort bekymmer för mittfältaren som fått göra sporadiska inhopp då och då. Det har lett till en ryktesspridning som går ut på att Silva ska vara på väg bort från klubben. En av intressenterna sägs vara 28-åringens tidigare klubb Sirius. Nu ger sportchefen Ola Andersson svar på tal till UNT.

– Vi har ingen kontakt med Stefan, så mycket kan jag säga, säger han till tidningen och fortsätter:

– Han kommer troligtvis inte att spela i Sirius eftersom vi inte har någon ekonomi för det, det finns ingen budget för att ta in en spelare för. Det är ingen idé att säga kanske utan i nuläget är det ett nej.

Sirius har tidigare inte velat låna spelare. Så är det inte längre, menar sportchefen.

– Det är klart att man vill ha spelarna själva, men det beror på behovet man har. Just nu har vi inte större budget vad gäller spelarlöner för även om man lånar någon måste man betala lönen. Det är samma problematik i nuläget, säger Ola Andersson till UNT.