• Publicerat 23 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Tv-profilen Hasse Backe går till hård attack mot IFK Göteborg för deras val att ta in fotbollsföretaget Ekkono Soccer Services för att försöka vända den negativa spiral klubben hamnat i.
– Jag förstår inte varför man tar in en spansk konsult till mäktiga IFK Göteborg, säger han i podcasten Studio Allsvenskan.

IFK Göteborg hade ett mycket svårt 2018 och krigade länge och väl nere i botten av tabellen. Laget kunde till sist med ett nödrop klamra sig upp till en elfte plats och därmed säkra ett nytt allsvenskt kontrakt.

Till i år försöker klubben med ett nytt grepp, fotbollsföretaget Ekkono Soccer Service har plockats in tillsammans med den tidigare assisterande Gif Sundsvall-tränaren Ferran Sibila som kommer agera konsult till Blåvitt.

Ett drag som inte faller Tv-profilen Hasse Backe i smaken.

– Jag förstår inte varför man tar in en spansk konsult till mäktiga IFK Göteborg, man ska väl inte behöva ta in en konsult för att diskutera anfallsuppbyggnad och sista tredjedelen, berättar Hasse Backe till podcasten Studio Allsvenskan och fortsätter:

– Man ska inte ha några höga förväntningar på laget i år. Ser man till truppen och materialet så är det inget som talar för att de kommer bli ett topplag.