• Publicerat 20 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

GT rapporterar att Alexander Jeremejeff har en prislapp på 15 miljoner kronor och att ett jättebud från utlandet ligger på Häckens bord. Anfallaren själv medveten om intresset.
– Jag har hört att folk tittar på mig och att de är sugna, säger han till tidningen. 

Det var i somras som Häcken värvade tillbaka Alexander Jeremejeff från Malmö FF där han hade spenderat sina två senaste år.

Nu kan anfallaren vara på väg att försvinna igen. Enligt GT ligger ett jättebud från utlandet på bordet och samma tidning uppger att Häcken kräver 15 miljoner kronor för Jeremejeff.

25-åringen själv bekräftar intresse.

– Det är väl inget som jag lagt så mycket fokus på, men det är kul att det finns intresse.  Jag har hört att folk tittar på mig och att de är sugna, säger han till GT och fortsätter:

– Men som jag känner… när jag fick chansen att komma hem och BK Häcken satsar på mig så känns det som att jag vill ge tillbaka. Jag hoppas kunna göra det ännu bättre så att det blir ännu större intresse.

GT uppger att det är MLS-klubben Portland Timbers och ett ryskt lag som jagar Jeremejeff, som svarade för nio och fyra mål i allsvenskan sedan återkomsten i somras.