• Publicerat 20 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Arnor Traustason fanns inte med när MFF lämnade Malmö för avresa till London på onsdagsmorgonen. Stjärnan hade annat på agendan. 
– Vi alla borde fira nu, han har fått en liten prinsessa, säger MFF-tränaren Uwe Rösler enligt Kvällsposten. 

Malmö FF möter imorgon Chelsea i Europa Leagues sextondelsfinal. Laget lyfte redan under onsdagsmorgonen till London för att genomföra ett träningspass på matcharenan Stamford Bridge under kvällen.

En som inte fanns med på planet var mittfältaren Arnor Traustason.

– Traustason är på BB tillsammans med sin flickvän då de väntar barn. Vi önskar dem stort lycka till och ser fram emot att träffa honom i morgon då han ansluter till laget, säger kommunikationschefen Peter Åhlander till Kvällsposten.

På presskonferens under onsdagskvällen kom MFF-tränaren Uwe Rösler med de glädjande uppgifterna kring att stjärnan blivit pappa. Nu återstår det att se om han kan medverka i morgondagens stormöte:

– Det beror på om Niclas (Carlnén, vd) kostar på sig ett privatplan, skojade Rösler.

 

En som varit i samma sits som islänningen är Anders Christiansen:

– Jag försökte hålla fokus på fotbollen men det är klart att man pratar mycket om det (förlossningen) och man räknar ju ner dagarna och timmarna. Men du kan inte påverka så mycket. Man får försöka hålla fokus och om det kommer en bebis får man ta ställning till hur man gör, säger Christiansen till Kvällsposten.

Kvällsposten: Hur viktigt är det för er att få hit Traustason?

– Han är en fantastisk fotbollsspelare som har bidragit mycket till laget den senaste säsongen. I det här läget är det så klart viktigt att ha de bästa spelarna och den bästa truppen. Arnor är en stor del i det. Man hoppas självklart att han kommer hit.