• Publicerat 20 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Pekings nyförvärv Rasmus Lauritsen fick utgå i den senaste U21-matchen på grund av skada. Nu har prognosen kommit. 
– Jag räknar med att vara tillbaka inom någon vecka, säger han till NT.

IFK Norrköping har värvat mycket starkt under vinterfönstret. Rasmus Lauritsen är det senaste tillskottet och väntas ersätta Andreas Johansson som lämnat klubben i mittförsvaret. Därför var det många som blev oroliga när han tvingades kliva av i lagets senaste U21-match med en skada.

Nu visar det sig dock att det inte ska vara någon större fara med dansken.

– När jag sprang kändes det bara som att någon slog mig i benet och jag var rädd att det skulle vara något allvarligt för jag hade väldigt ont. Men dagen efter visade undersökning att det bara var en mindre sträckt muskel och ingen större skada. Det gör fortfarande lite ont men jag räknar med att vara tillbaka inom någon vecka, säger han till NT.

IFK Norrköpings nästa match är mot Assyriska IK i svenska cupen, nu på fredag.