Foto: Bildbyrån

Alhaji Kamara lämnade Norrköping efter SM-guldet 2015 – Peking bröt med Kamara efter att man upptäckt ett hjärtfel hos anfallaren. Men karriären har ändå fortsatt, och nu har Kamara klart med ny klubb.

Alhaji Kamara gjorde sju mål när IFK Norrköping överraskande vann SM-guldet 2015. Men på vintern efter guldet stod det klart att Kamara skulle lämna Peking. Ett hjärtfel hade upptäckts hos Kamara, och Peking bröt med anfallaren. Han tilläts enligt reglerna inte spela vidare då han riskerade sin hälsa pga hjärtfelet.

Karriären gick ändå vidare och den Sierra Leone-födde anfallaren fick kontrakt med DC United i MLS. Därefter har han även spelat för Taawon i Saudiarabien och Sheriff Tiraspol i Moldavien.

Och nu är han tillbaka i Skandinavien – danska Vendsyssel meddelar att man skrivit kontrakt med Kamara. Vendsyssel ligger för närvarande på elfte plats av tolv lag i danska Superligan.