Foto: Bildbyrån

Denni Avdic lämnade AIK efter guldsäsongen i fjol. Avtalet gick ut och det har kommunicerats tidigare att han inte får förlängt kontrakt. Men nu kan en vändning vara på gång – AIK meddelar på sin hemsida att Avdic tränar med klubben den här veckan.

Denni Avdic kom till AIK 2016, och i fjol gjorde han sin tredje och sista säsong på kontraktet. Det har blivit mycket bänk för anfallaren som kom till Gnaget som en stjärnvärvning 2016. I fjol spelade han ändå en roll i klubben som inhoppare när SM-guldet bärgades.

Men det har ändå sett ut att stanna där. Det har tydligt kommunicerats att kontraktet inte kommer förlängas. Avdic har pekats ut som högaktuell för andra klubbar, inte minst Örebro SK.

Nu kan det emellertid svänga. AIK meddelar på sin hemsida att Avdic kommer träna med laget den här veckan. AIK:s sportchef Björn Wesström berättar för klubbens hemsida att Avdic hörde av sig och frågade om han fick träna med laget. Något som AIK sade ja till.

– Denni kontaktade oss och vi har accepterat hans förfrågan gällande möjligheten att träna med laget den här veckan. Generellt sätt så gäller principen att spelare som haft avtal med AIK Fotboll är välkomna att delta i verksamheten om de inte har någon klubbtillhörighet, sedan väljer vi alltid att värdera fall till fall och just denna vecka så passar det bra, säger sportchefen Björn Wesström till AIK:s hemsida.