Foto: Bildbyrån

Alexander Milosevic fortsätter att imponera. I helgen 0- 0 mot Preston han han lade beslag på sitt bästa betyg hittills i engelsk press. Milosevic ser mer och mer ut att vara på väg att göra som en motsvarande Pontus Jansson-resa i Leeds.

En av AIK:s guldhjältar har precis gjort sin fjärde raka start och han får ideligt goda siffror. Nu senast tog man poäng mot Preston i helgen och man är uppe på åttonde plats och anständig närhet nu till play-off.
En stark viktoria inte minst genom att Preston nyligen dängde till serieledande Norwich med 3- 1.

Och som sagt det är med recensioner som verkligen duger – och mer där till. Det är rent av så att det är betyg som börjar göra honom till ett namn i The Championship. I fjärde starten av lika många möjliga så fick han åtta av tio poäng i en lokal tidning.

Milosevic är 27 år och har varit i klubbar som Besiktas och Hannover. För AIK har han gjort över 100 matcher. Kontraktet med Nottingham är skrivet fram till 2020.