• Publicerat 18 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nabil Bahoui bröt nyligen sitt kontrakt med Grashopper. Nu är 28-åringen klar för den holländska bottenklubben De Graafschap.
– Vi visste att hans kontrakt i Schweiz brutits den 1 februari och vi handlade omgående, säger klubbens sportchef Peter Hofstede i en kommentar på den egna hemsida.

Den 1 februari meddelade Grasshopper att kontraktet med Nabil Bahoui, som spelat i 17 av 18 ligamatcher under hösten, brutits efter ”en ömsesidig överenskommelse”.

Det har efter det varit en oviss väntan kring stjärnan, där det framförallt stod mellan en comeback i AIK-tröjan kontra ytterligare en klubbadress ute i Europa. Nu står det klart att Bahoui väljer det sistnämnda alternativet.
Spelaren har nämligen precis skrivit på ett kontakt fram till sommaren med option på ett år till med den holländska bottenklubben De Graafschap.

– Vi visste att hans kontrakt i Schweiz brutits den 1 februari och vi handlade omgående. Han har lång internationell karriär bakom sig, är fysiskt stark och läser spelet bra. Det är en spelare som inte bara kan göra mål utan också leverera assist, säger klubbens sportchef Peter Hofstede i en kommentar på den egna hemsida.