• Publicerat 18 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Eskilsminne slog överraskande ut Helsingborg i cupen i somras. När de nu tog emot Dalkurd i gruppspelet blev det dock förlust. Dalkurd vann med 2-0 under måndagskvällen.

Stor skräll i augusti när Eskilsminne överraskande slog ut storebror Helsingborg i Svenska cupen. Nu drabbade division 1-laget samman med Dalkurd på Olympiafältet i Helsingborg. Den här gången blev det inte samma lycka.

Dalkurd vann med 2-0 i gruppspelspremiären efter mål av Ferhad Ayaz och Peshraw Azizi. Dalkurd som åkte ur allsvenskan i fjol nu på tre poäng, lika många som Hammarby som vann med 3-0 hemma mot Varberg under måndagskvällen.

Hammarby och Dalkurd möts om två helger i Stockholm. Dessförinnan drabbar Bajen samman med Eskilsminne i Helsingborg medan Dalkurd tar emot Varberg på hemmaplan.