• Publicerat 18 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Vi har tidigare skrivit om Simon Gustafsons succé, nu är det även dags för brorsan Samuel att få en spaltrad. Svensken gjorde nämligen både mål och assist i Hellas Veronas 2-1-seger borta mot Spezia.

Samuel Gustafson kritade i somras på en förlängning med Torino fram till sommaren 2020, men han fick inte stanna kvar i föreningen särskilt länge – utan blev kort därefter utlånad till Hellas Verona spelandes i Serie B.
Svensken hade till en början svårt att acklimatisera sig till sin nya klubb och fick sparsamt med speltid. Nu har det dock vänt sedan en tid tillbaka och ikväll spelade han åter från start i ligamötet mot Spezia.

Ett möte som utvecklade sig till att bli en speciell kväll för mittfältaren som blev stor matchvinnare. Gustafson-show började redan i den 25:e minuten när han spelade fram till Veronas kvittering och i den 61:a minuten avgjorde han sedan matchen med sitt 2-1-mål som dessutom hans första för säsongen.

Hellas Verona klättrar därmed i tabellen och ligger just nu på femteplats i Serie B.