Det blir inte Djurgården för Magnus Eriksson. Nu uppges även Malmö FF, enligt FotbollDirekts källor, ha undersökt USA-proffsets situation men hur allt nu pekar på att Eriksson stannar i San Jose sedan förhandlingarna med Dif har spruckit.

I slutet av den gångna veckan så avslöjade FotbollDirekt hur Djurgården och Magnus Eriksson inte längre förhandlar och hur Dif-fansen nu ser ut att gå miste om en comeback som så länge sett logisk ut.
Men nu ser alltså Djurgården och Eriksson ut som ett nedlagt projekt.

Där till har han annars jämte Djurgården beskrivit fortsatt starka känslor för Malmö FF som han hade så stora framgångar i. Samtidigt kan FD nu avslöja att skåningarna undersökt stjärnans situation men hur San Jose-proffset ser ut att stanna i USA.
Enligt FotbollDirekts vidare uppgifter så är den 28-årige anfallarens besvikelse så stor över att inte ha lyckats komma överens med Dif, att han nu väljer att avvakta och sannolikt stanna i MLS.

Enligt FotbollDirekts uppgifter så är det sportchef Daniel Andersson, liksom även kompisen Markus Rosenberg – som själv tagit kontakt men alltså fått till svar att en hemflytt inte är aktuell just nu – MFF som nyligen kopplats i hop med ett annat möjligt större hemvändarnamn i Mikael Lustig. Något även det i från FD när vi kunde avslöja kontakter där under fredagen.

LÄS: MALMÖS MUSKLER – VISAR NÄRVARO KRING LUSTIG

Hur som helst så har säsongen nu börjat bra, trots besvikelsen med Dif. Under nye coachen Matias Almeyda så gjorde Magnus Eriksson i lördags natt ett mål och hade ett skott i målramen när det blev 3- 0 mot Los Angeles FC i en försäsongsmatch.
Svensken öppnade målskyttet redan i den 14:e minuten när han styrde in 1-0. I den 70:e minuten byttes han sedan ut mot Luis Felipe.

– Det är klart att det var tufft i fjol för spelarna när man bara vann fyra matcher på hela säsongen. Men känner stark tro och energi i det här och ska jobba hårt för att ta det här laget att gå långt i år, sade Almeyda efteråt till amerikansk media.

Eriksson har två år kvar på sitt kontrakt med San Jose värt 500 000 dollar per år.