• Publicerat 16 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den tidigare Gais-talangen Mirza Mujcic lämnar norska Lysekloster. Han fortsätter karriären i den slovenska toppklubben Olimpija Ljubljana.
– Det här en utmärkt chans och ett stort steg för mig. Jag får uppleva något speciellt, säger Mujcic till Aftenposten.

Mirza Mujcic blir inte kvar i Lysekloster. Det bekräftar nu klubben på sin officiella hemsida.

Den tidigare GAIS-talangen är redo för nya utmaningar i karriären och lämnar för spel i Slovenien och klubben Olimpija Ljubljana –  som kvalade till årets upplaga av Champions League. Mittbacken har initialt signerat ett kontrakt fram till sommaren.

– Det var överraskande att de ville ha med mig på träningslägret, men jag fick visa upp mig. Det var kul att de ville ha mig. Det är klart att det är tråkigt att lämna Lysekloster som har varit som ett andra hem för mig. Samtidigt var det här en utmärkt chans och ett stort steg för mig. Jag får uppleva något speciellt, säger norska Mujcic till Aftenposten.