• Publicerat 16 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Duon Mohamed Buya Turay och Erik Berg är skadade och missar morgondags matchen mot Frej. Det meddelade Djurgården i dag.
– Buya Turay är borta från spel på grund av en lårkaka som han åkte på mot Lilleström och det är svårt att sia om någon prognos kring det just nu mer än att han inte är aktuell på söndag, säger fystränaren Viktor Helander till klubben hemsida.

Djurgårdens spännande nyförvärv Mohamed Buya Turay åkte på en smäll mot Lilleström förra veckan. Nu meddelar Dif att anfallaren inte kommer till spel i morgondagens cupmatch mot IK Frej.

– Buya Turay är borta från spel på grund av en lårkaka som han åkte på mot Lilleström och det är svårt att sia om någon prognos kring det just nu mer än att han inte är aktuell på söndag, säger fystränaren Viktor Helander till klubben hemsida.

Även Erik Berg, Hampus Findell och Fredrik Ulvestad och Jonathan Augustinsson missar matchen.

– När det gäller Erik Berg kör han vidare med sin rehab och det går sakta framåt. För Hampus Finndells del så hade han lite irritation i knäet så han tränade halva passet idag och körde resten i gymmet. Vi får avvakta och se med honom men i nuläget är han ett frågetecken.