MALMÖ. Mission impossible eller inte? Malmö FF har en närmast omöjlig uppgift framför sig när den engelska storklubben Chelsea kommer på besök till Stadion. FD:s Patrick Ekwall är på plats och ger här sin bild av MFF:s svåra uppgift.

Dubbla segrar borta mot erkänt starka Besiktas.

Malmö FF tog sig vidare från gruppspelsfasen i Europa League som tvåa bakom belgiska Genk.

I sextondelsfinalen väntar i princip tuffast möjliga motstånd. Den engelska storklubben Chelsea i kväll på Stadion i Malmö. Kan MFF återskapa klassiska Europakvällar som mot Besiktas, Shakhtar Donetsk, Celtic och Salzburg?

Eller kommer Premier League-sexan köra över skåningarna?

FD:s Patrick Ekwall är på plats på Stadion och tar tempen på matchen.

”Det är något speciellt med när Malmö spelar i Europa och spelar på hemmaplan”