AIK tar in 25-årige Magnar Ødegaard.
Fram till den sista juli i sommar.
– Vi får in en spelare som direkt ökar konkurrensen i laget och det gör oss bättre kortsiktigt, kommenterar sportchef Björn Wesström för aik.se.

AIK agerar nu igen på transfermarknaden och man gör det kring en spelare förmodligen få i Sverige hört talas om.
Men meriterad är han vid det här laget och gjorde förra året nära 30-talet matcher för Tromsö. Avtalet med norrmännen gick ut vid årsskiftet. Sedan dess har han bland annat besökt bulgariska Levski Sofia och även tränat med Sarpsborg – MFF:s tidigare Europa League-motståndare.

Magnar Ødegaard har bland annat gjort 57 landskamper. Ja, det är uppenbart en meriterad kille som kommit och är på plats i Stockholm.
Björn Wesström igen:

– Avtalets utformning ger oss dessutom möjligheten att se om vi ska ha ett långsiktigt förhållande även under höstsäsongen, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström och hur Ødegaard själv pratar så här.

– Det känns skönt att vara på plats i Stockholm och att ha skrivit på för AIK. Jag har sett några matcher med AIK på tv och det är en stor klubb där supportrarna skapar ett otroligt tryck så jag ser verkligen fram emot säsongen, säger Magnar Ødegaard.