• Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Abdel Diarra är nära att skriva på för Syrianska, detta enligt sajten Fotbolltransfers.com. Spelaren har representerat klubben en vända tidigare år 2017.

Syrianska storsatsar inför comebacken i Superettan. Spelare som Ammar Ahmed, Smajl Suljevic och Andrew Stadler har kommit in från Allsvenskan. Men även namnen Martin Falkeborn och Steeven Ribery (Franck Riberys lillebror) har förstärkt truppen.

Nu kan nästa värvning vara i hamn, Abdel Diarra som representerade Syrianska under våren 2017, innan han flyttade till belgiska KFCO Beerschot Wilrijk är nära att ansluta till laget. Det är sajten Fotbolltransfers.com som i dag rapporterar om den påstådda övergången.

Den ivorianske mittbacken är för närvarande klubblös och kan nu alltså vara på till Sverige och spel i Syrianska.

Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com befinner sig Abdel Diarra just nu i Södertälje för att träffa sin gamla klubb. 24-åringen ska vara nära en överenskommelse med klubben och affären väntas bli klar inom kort, enligt Fotbolltransfers.com