KLART: Tidigare Blåvitt-keepern ansluter gratis till Superettan-klubb

  • Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den tidigare Göteborgs-keepern August Strömberg, senast i Gefle IF, har skrivit på för Varbergs BoIS. Spelaren ansluter som Bosman och har skrivit på ett korttidskontrakt fram till sommaren. 

Varbergs BoIS meddelade i dag på sin officiella hemsida att August Strömberg är klar för klubben.

Keepern ansluter som Bosman från Gefle. Kontraktet är ett korttidskontrakt och sträcker sig fram till sommaren.

Strömberg ersätter därmed förstavalet i målet Matthew Pyzdrowski – som är sjukskriven på obestämd tid.

Den forne talangen har en tid bakom sig som juniorspelare i Göteborg och har även gjort svenska landskamper för U16-,U18-,19- och U21-lagen.

”Intervjuer med både målvakten själv och tränaren Jocke Persson kommer under morgondagen”, skriver Varberg på klubbens hemsida.


Idag 23:03

Förlorade med 7-0 mot Liverpool - nu väntar AIK

Efter avancemang mot armeniska Ararat väntar nu Maribor för AIK nästa vecka i Champions League-kvalets andra omgång. AIK inleder borta mot slovenerna som i CL-gruppspelet 2017 föll med 7-0 hemma mot Liverpool.  Det satt hårt inne, men AIK g

Idag 21:23

JUST NU: AIK-stjärnan erkänner - "Vi blev rädda"

Det blev avancemang för AIK i Champions League-kvalets första runda med totalt 4-3 mot armeniska Ararat efter seger i kväll med 3-1, men mot slutet blev det spännande och kapten Henok Goitom medger nervositet. - Vi blev lite rädda, säger han t

Idag 20:56

AIK vidare efter dramatik

AIK är vidare till Champions Leagues andra kvalrunda - och det blev dramatisk. Efter 2-1-förlusten i Armenien vann Gnaget med 3-1 på Friends där gästerna i slutskedet var nära att få in ett avgörande mål som skulle kostat AIK avancemanget. 

Idag 20:00

Seb Larsson inte orolig: "Ararat börjar bli trötta"

AIK 45 minuter från uttåg ur Champions League-kvalets första runda, detta då ställningen hemma mot Ararat i paus är 0-0. Sebastian Larsson dock inte orolig. - Man kan se att de börjar bli trötta, säger Larsson till Viasat.  AIK förlora

Idag 17:38

Efter Keene - nu anländer Bajenfavoriten

Tidigare i dag blev James Keene klar för Öster. Nu rapporterar Expressen att forne Hammarbyhjälten Johan Persson lämnar Helsingborg för att återvända till Öster. FotbollDirekt kunde i går avslöja att James Keene var nära en återkomst t

Idag 16:43

Allsvenska stjärnan förlorad - lämnar direkt

Det blir ingen fortsättning för Pawel Cibicki i Elfsborg. Det meddelar Boråsklubben i dag. Därmed återvänder anfallsstjärnan till Leeds. - Vi har inte kunnat hitta en lösning om en fortsättning, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Elf

Idag 13:50

Tvingas till vila - flyger inte med MFF

7- 0! Otroliga siffror i det första Europa League-kvalet för Malmö. I returen står det nu klart att vare sig Markus Rosenberg eller Eric Larsson kommer att flyga med. Detta enligt Sydsvenskan. Malmö FF kan kosta på sig att vila spelare i kom