• Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Mittfältaren Emil Berger har skrivit på för Dalkurd FF i Superettan. Spelaren anländer från Rynninge.
Det har varit en ganska krokig väg upp till eliten igen men jag är superglad över att vara här, säger den tidigare Örebro-spelaren till klubbens hemsida. 

Superettan-klubben Dalkurd FF bekräftar nu på sin officiella hemsida att Emil Berger ansluter till klubben. 27-åringen har bland annat spelat i Örebro mellan åren 2011 till 2013 och kommer senast från en sejour i Rynninge. Kontraktet är skrivet över två år.

– Det är så klart jättekul att komma till Dalkurd. Det har varit en ganska krokig väg upp till eliten igen men jag är superglad över att vara här. Jag är väldigt hungrig och väldigt spänd på att dra igång säsongen, säger Berger till hemsidan.

Sportchefen Adil Kizil är nöjd med värvningen av den ex-allsvenske spelaren.

– Vi känner till Emil sedan långt tillbaka. Han besitter de egenskaper som vi tycker att vi saknade i truppen. Senaste året har han gjort väldigt mycket poäng från sin mittfältsposition och vi hade honom här under en vecka, där vi fick bekräftat allt det vi ville se. Det ska bli väldigt kul att se honom här i vår miljö, säger han.