• Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den omtalade mittbacken Marco Materazzi ger sin syn på Malmös chanser att gå vidare från dubbelmötena mot Chelsea.
– Det är alltid tufft att spela mot skandinaviska lag, de är väldigt organiserade. Malmö har inget förlorar eftersom skillnaden mellan Malmö och Chelsea i kvalité är så stor, säger försvararen till Eurosport. 

Marco Materazzi är kanske inte en spelare man minns med glädje direkt, men han bidrog i alla fall med att skapa känslor, vilket behövs inom fotbollen.
Nu har den hårdföre mittbacken gett sin syn på dubbelmötena mellan Malmö och Chelsea i Europa League-16-delen med start nu på torsdag.

– Det är alltid tufft att spela mot skandinaviska lag, de är väldigt organiserade. Malmö har inget att förlorar eftersom skillnaden mellan Malmö och Chelsea i kvalité är så stor, säger han till Eurosport.

Fasta situationer blir nyckeln:

– När du kommer hit till Sverige med vädret och snön. Så kommer fasta situationer vanligtvis vara saker som skandinaviska lag drar nytta av för att ha någon som helst chans att slå ut ett bättre lag. Det är bara rättvist att Malmö förbereder sig på detta sätt.

Sluttipset:

– I slutändan är jag säker på att Chelsea är det bättre laget och borde gå vidare, avslutar Materazzi med till Eurosport.