• Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den lovande försvararen Charlie Weberg blir kvar i Helsingborg, efter att han i dag kritat nytt med klubben. 
– Det var ett enkelt val för mig att stanna i HIF. Jag trivs med allt i klubben, säger 20-åringen till klubbens hemsida. 

Helsingborg meddelade i dag på sin officiella hemsida att försvarstalangen Charlie Weberg blir kvar i klubben. Han har nämligen just precis signat ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.
Ett beslut som kändes självklart:

– Det var ett enkelt val för mig att stanna i HIF. Jag trivs med allt i klubben, som jag känner är på uppgång, och jag vill vara en del av den resan. Med lagkamraterna och förtroendet jag fått från tränarna känner jag att detta är helt rätt för min utveckling, säger backen till hemsidan.

HIF-tränaren Per-Ola Ljung är också han nöjd:

– Vi är naturligtvis glada över att samarbetet med Charlie fortsätter. Vi ska tillsammans göra allt vi kan för att han ska nå sin fulla potential och fortsätta utvecklas i positiv riktning, säger han.