• Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Elvis Lindkvist är klar för spel i den italienska storklubben Inter. Det bekräftade spelaren i dag för GT.
– Det stämmer att jag är klar för Inter. Det känns jättebra och ska bli väldigt kul, säger han till tidningen.

I höstas lämnade Kevin Ackermann Häcken för spel i italienska Fiorentina. Nu lämnar ytterligare en talang klubben i unga år.

För GT bekräftar nu nämligen den 16-åriga Elvis Lindkvist att han är klar för spel Inter, som han har besökt under hösten.

– Det stämmer att jag är klar för Inter. Det känns jättebra och ska bli väldigt kul. Jag flyttar ner efter sommaren. När en storklubb som Inter vill ha en… det är en drömchans man inte säger nej till. Till en början ska jag träna med primaveralaget, sedan får vi se vilket lag jag ska spela matcher med, säger Häcken-spelaren till tidningen.

Agenten Arash Bayat erkänner att dealen är klar, men vill inte gå in på några exakta siffror.

– Det kan jag självklart inte göra. Men alla parter är nöjda och Elvis är väl värd den här chansen, säger han.