• Publicerat 11 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

I går kväll landade spelarna och ledarna i Östersund på hemmaplan efter ett tolv dagar långt träningsläger i Marbella, Spanien. Nu inleds de sista arbetet inför Svenska Cupen-premiären till helgen – en turnering jämtarna vill lägga beslag på.
– Jag vill spela i Europa i år. Vi ska vinna cupen och ta oss dit, säger ÖFK-tränaren Ian Burchnall till klubbens hemsidan.

Svenska Cupen närmar sig med stormsteg, redan kommande helg är det dags. Ett lag som för två år sedan gick hela vägen till final var Östersund som i år satsar på att ta det sista klivet och även vinna den sista matchen.

– Jag vill spela i Europa i år. Vi ska vinna cupen och ta oss dit, säger ÖFK-tränaren Ian Burchnall till klubbens hemsidan.

– Vi hade ett fantastiskt träningsläger i Spanien och nu laddar vi och tränar vi inför den första matchen i Svenska Cupen på lördag mot Halmstad, fortsätter han.

ÖFK har varit väldigt aktiva under vinterfönstret och har fått in fem nya komponenter in i laget, bland annat de hypade förvärven Charlie Colkett och Ravel Morrison. Med det i ryggen hoppas klubben att de kan vara med och slåss om cuptiteln även i år.

Nu inleds det sista arbetet fram till premiären:

– Det är mycket som vi ska jobba med denna vecka och ibland vill vi vara lite hemliga, säger Ian med ett finurligt leende, avslutar Burchnall med till klubbens hemsida.