Det uppgavs vara på väg att hända saker med AIK med Erdal Rakip. Nu är han ändå likväl klar för en comeback i MFF. För 36 månader framåt är han nu Malmö-spelare.
”Vi är glada att meddela att Erdal Rakip återvänder till sin moderklubb. Han har skrivit på ett kontrakt med Malmö FF som sträcker sig till och med 2022”.

Malmö FF agerar igen på marknaden och man gör det på randen in till Chelseamatcherna.
Erdal Rakip kommer och gör det efter att ha varit i Benfica och varit utlånad till Crystal Palace.
En kille med fyra SM-guld i kroppen, således väsentligt mycket mer erfaren i dag än när han lämnade 2017.
– Jag ville ha speltid och kände att det var rätt att komma hem till Sverige för att börja om. Malmö öppnade dörrarna och det gick inte att tacka nej. Det var ingen tvekan, säger han till Malmös officiella hemsida.
LÄS: EKWALL – ”MFF, DET HÄR GÅR INTE ATT TRÄNA SIG TILL”

– Det är inte lätt utomlands men man lär sig massor både på och utanför plan. Jag har blivit en annan människa och det kommer folk att se. Nu gäller det att kriga varje träning och komma tillbaka i matchform så snabbt som möjligt. Jag tror inte att det kommer att ta särskilt lång tid.

Och här Daniel Andersson om hur man tog ett namn som såg ut att kunna ha gått åt AIK:s håll, åtminstone enligt mediauppgifter.

– Erdal Rakip är en egen produkt som har varit med oss under framgångsperioden som lett fram till där vi är nu. Han var en av våra bästa spelare när han lämnade oss och det känns jättebra att han är hemma igen.