Nabil Bahoui är kontraktslös. Ännu ingen ny klubb för Bahoui men kontakter, kan FotbollDirekt nu avslöja, finns alltjämnt med AIK. Dock utan att i nuläget vara nära en lösning med stjärnan.

Det var i somras som den tunga AIK-favoriten var tvungen att lämna allsvenskan.
AIK ville mer men priset från Grasshoppers handlade om en nivå som stockholmarna inte kände försvarbart att möta- så mycket man nu än ville ha Bahoui och som han hade visat sitt värde under våren.
Priset avslöjade FD då som handlade om kring 10 000 000 för att lösa honom (fanns en utköpsklausul).
Ett för högt pris har AIK:s sportchef Björn Wesström tidigare bekräftat.

Sexmånaderslånet vid den tidpunkten stannade där och han gick tillbaka till Grasshoppers.

LÄS: NYA SPELARE FÖR MILJONER TILL STOCKHOLM – HÅLLER AIK FÖRSPRÅNG?

Nu är han emellertid ute på marknaden sedan en tid tillbaka. I början av månaden så bröt han ju kontraktet med schweizarna.
Detta utan att ha en ny klubb klar.
Och så är det alltså ännu. Men i dag kan FotbollDirekt berätta om en likväl löpande dialog med AIK men, enligt FD:s källor, utan att det är nära. Stjärnan uppges ha gott om utländska alternativ och ser med det ut att bli fortsatt för dyr för AIK.

Men AIK har ändå, enligt FD.s uppgifter – inte givit upp.
Så hoppet i det här läget ser därmed ut att handla om att stjärnan skulle vara beredd att gå ner i lönekrav, kontra att inget av det han har av utländska klubbar går i lås.

Huvudpersonen själv har inte gått att nå för en kommentar men 27-åringen skrev för inte på sitt Instagram med en flygplansemoji, att saker och ting är på väg att hända.

Så här har AIK:s sportchef Björn Wesström uttryckt sig i samband med att det sprack med Grasshoppers för Bahoui:
”Nabil är alltid intressant för AIK. Och ibland passar det bättre än vid andra tillfällen. Vi har inte pratat nu, så jag kan konstatera att brytningen med Grasshoppers inte har att göra med AIK’‘, sade han till Fotbollskanalen.