• Publicerat 11 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Division 1-klubben Akropolis IF värvar den offensiva talangen Marcus Ejerblad från Elfsborg.
– Vi ser en stor utvecklingspotential i spelaren, en talangfull spelare som kommer ha de ultimata förutsättningarna att utvecklas under Konstantinos Panagopoulos styre, säger sportchefen Georgios Gogas till klubbens hemsidan.

Akropolis IF meddelar i dag på sin officiella hemsida att den offensiva spelaren Marcus Ejerblad är klar för klubben. Den 19-årige talangen hämtas in från Elfsborg, där han tillhörde U19-truppen.

– Marcus är en ung, offensiv spelare som vi är glada över att ha värvat till Akropolis. Vi ser en stor utvecklingspotential i spelaren, en talangfull spelare som kommer ha de ultimata förutsättningarna att utvecklas under Konstantinos Panagopoulos styre, säger sportchefen Georgios Gogas till hemsidan.