• Publicerat 10 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Niklas Hult hade inte en rolig eftermiddag i mötet mot OFI Kreta, redan efter tio minuters spel tvingades den tidigare svenska landslagsspelaren utgå. Diagnosen, en lårskada som krävde att spelaren bars ut på bår.

Niklas Hult har en bofast plats i det AEK Aten som för närvarande ligger på en tredjeplats i den grekiska ligan. I söndagens möte mot OFI Kreta var olyckan dock framme för den svenske vänsterbacke som redan efter cirka tio minuters spel tvingades utgå på bår med en befarad lårskada.

I bortalaget OFI Kreta var anfallaren Erik Pärsson åter tillbaka på bänken efter att ha varit utanför truppen på grund av skadekänningar.

AEK Aten kunde avgå med segern efter att Marko Livaja kunde pricka in segermålet i den 37:e minuten.