• Publicerat 10 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Tom Pettersson efter sista matchen för Östersund i Marbella, Spanien. Ett ÖFK som har storsatsat i vinterfönstret och bland annat plockat in tongivande namn som Chelsea-talangen Charlie Colkett och den forne supertalangen Ravel Morrison. 
– Tror fler och fler spelare såg vad vi uppnådde i Europa och vilken ambition klubben har, och att det väger upp för att bo uppe i Östersund, säger Pettersson i intervju med FD:s krönikör Patrick Ekwall. 

Tom Pettersson anslöt för två år sedan till Östersund från Göteborg och har sedan dess växt ut till att bli en riktigt ledargestalt i laget, utveckling har gått spikrakt uppåt. Från att ha spelat på innermittfältet i Blåvitt fick 28-åringen återigen kliva ner i en mittbacksroll i ÖFK-tröjan vilket har visat sig vara ett lyckodrag.

Här ovan pratar Pettersson i intervju med FD:s krönikör Patrick Ekwall om den spännande tid som hägrar för klubben där värvningar av högsta kvalité har tagits in under vinterfönstret.