• Publicerat 10 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Malmö FF får se upp, det lär vara ett revanschsuget Chelsea som kommer på besök till Stadion. Efter att laget i dag blivit förnedrat med hela 6-0 borta mot Manchester City.

Nu på torsdag är det dags, Malmö FF mot Chelsea FC i 16-delsfinalen i Europa League. MFF har laddat med att spela 0-0 mot Dynamo Kiev i Marbella. London-klubben däremot åkte i dag på en stjärnsmäll som laget sent kommer att glömma – 6-0 borta mot Manchester City.

Haveriet började redan i den fjärde minuten när Raheem Sterling kunde pricka dit 1-0-målet, 20 minuter senare stod det 4-0 på tavlan. Förnedringen fortsatte sedan i den andra halvlek – Sergio Kun Agüero kunde fullborda sitt hattrick med en straff i den 56:e minuten fram till 5-0. Värre skulle det dock bli, med tio minuter kvar av matchen kunde Sterling rulla in sitt andra för aftonen och fastställa det pinsamma slutresultatet 6-0.