• Publicerat 10 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Emil Wahlström blev inte kvar i Häcken efter 16 år i föreningen. Nu har försvararen hittat en ny klubbadress, Gais.
– Emil är en väldigt fin kille och kommer att passa utmärkt in i gruppen, säger Gais tränare Bosko Orovic till klubbens hemsida. 

Gais meddelar nu på sin officiella hemsida att mittbacken Emil Wahlström har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben. Därmed står det klart att Wahlström fortsätter spela sin fotboll i Göteborg. 31-åringen kommer senast från spel i Häcken där han växte ut till att bli en legendar efter hela 16 år i föreningen.

Här Gais-tränaren Bosko Orovic tankar om tillskottet:

– Emil är en väldigt fin kille och kommer att passa utmärkt in i gruppen. Han är också en riktigt bra bollspelare med känsliga passningsfötter och fint positionsspel. Hans rutin och spelförståelse kommer att bidra till vårt spel både i offensiven och defensiven och jag är väldigt glad att vi äntligen har kommit i mål i våra diskussioner. Om det inte sker något oväntat på skadefronten så är detta vår sista spelare in i årets trupp och det känns bra att vi nu kan fokusera 100% på att utveckla laget, säger Orovic till klubbens hemsida och fortsätter:

– Värvningen av Emil Wahlström har gjorts möjlig genom ett extra tillskott till klubben från supportrar och Gais Intressenter. Vi hade ställt in oss på en trupp som innehåller 18 spelare men nu känns det ju väldigt bra att få stänga fönstret med en fin förstärkning, inte minst med tanke på att vi har några killar på skadelistan. Jag vill verkligen tacka de personer som hjälpt oss ro detta i land.