• Publicerat 10 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den forne Barcelona-talangen Gai Assulin ville till GIF Sundsvall. Men intresset drogs tillbaka av klubben själva.
– Som jag förstod det var det riktigt nära, men den spanska agenten jag jobbar med hörde av sig i veckan och sa att det verkar som managern ändrat sig, berättar spelaren för Sundsvalls Tidning.

Redan förra vintern var Gai Assulin aktuell för en flytt till GIF Sundsvall, men spelaren valde i slutändan att fortsätta sin karriär i Kazakstan.

Nu är den tidigare Barcelona-talangen kontraktslös och en flytt till Giffarna var återigen uppe för diskussion:

– Som jag förstod det var det riktigt nära, men den spanska agenten jag jobbar med hörde av sig i veckan och sa att det verkar som managern ändrat sig. Jag respekterar det men tycker det är synd, jag ville verkligen komma och hade varit glad över att spela där, säger han till Sundsvalls tidning och fortsätter:

– Jag hade älskat att spela med Batanero, Juanjo (Ciércoles) och Pol (Moreno). Det är vänner till mig och bra spelare. För mig tror jag det hade varit en bra comeback att spela tillsammans med dem och jag tror vi hade kunnat göra stora saker. Vi känner varandra och spelar samma sorts fotboll. Eftersom jag inte spelat på länge behöver jag spela fotboll igen för att ta nästa steg.

Assulin har ett starkt CV bakom sig med spel i klubbar som Barcelona, Manchester City och Granada.